MEHMET ÇÜNGÜR

.

1972 yılında Konya İli Hadim İlçesi Korualan Beldesi´n de doğdu.İlk ve orta öğrenimini Karaman , Konya Bozkırda tamamladı.Lisans eğitimini  Pamukkale Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği bölümünde yaptı.İşletme Alanında Yüksek Lisans yaptı.Yaratıcı Drama Eğitmenliği/Liderliği alanında eğitim almıştır.

1997 yılında Milli Eğitim Bakanlığında Sınıf Öğretmeni olarak göreve başlayan Mehmet ÇÜNGÜR  Konya ili Güneysınır İlçesi;Ağaçoba ,Sarıhacı,Güneybağ,Karasınır ilköğretim okullarında öğretmenlik yaptı.2007 yılında Muğla İli Yatağan İlçesi,Yukarıyayla ;Kavaklıdere İlçesi Menteşe,Yatağan İlçesi Turgut İlköğretim okullarında öğretmenlik ve idarecilik yaptı.2013-2014 tarihleri arasında Yatağan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak görev yaptı.2014 -2023 yılları arasında Yatağan Atatürk İlkokulunda Okul Müdürü olarak görev yapmıştır.Rotasyon ile 15 Ağustos 2023 tarihinden itibaren Yatağan Sinanbey ilkokulunda Okul Müdürü olarak görev yapmaktadır.Evlidir. İki çocuk babasıdır.